Re: Nemocenská ve zkušební době
Odpracovala jsem 10 dní a v pracovní smlouvě mám stanovený plat 15.000,- Kč. Spočítáte mi to někdo? Musím si vyjednat půjčku pokud bych měla mít částku k nepřežití.. Děkuji moc.
Tak mám pro mě další oříšek k rozlousknutí a od Vás bych potřebovala poradit. Byla jsem u doktorky a na kontrolu jdu až 20. 5. (po operaci) a dostala jsem dopředu lístek na peníze na 2. 5., abych nemusela už do čekárny do infekčního prostředí. Dostala jsem instrukce, že mám lístek odevzdat až 2. 5. v práci, ale já si myslím, že vzhledem k tomu, že jsem ve zkušební době, tak se mnou rozvážou pracovní poměr hned v pondělí 24. 4. Komu mám v tomto případě 2. 5. odevzdat tento lístek a komu pak ukončení neschopnosti (až k tomu dojde)?
Moc Vám děkuji za informace na mé dotazy, ale ještě jednou bych se chtěla ujistit:
Od loňského května jsem byla v evidenci úřadu práce, dávky
5.500,- Kč měsíčně jsem pobírala do prosince 2005 (tzn. 6 měsíců), pak nic. 3. 4. 3006 jsem nastoupila do práce, ale onemocněla
jsem 17. 4. . v pracovní smlouvě mám stanovený plat 15.000,- Kč brutto. Kdybyste měl někdo čas a vyznal se v tom, spočítali byste mi kolik dostanu nemocenskou? Pokud jsou k tomu potřeba nějaké další info, napište, jsem na netu pořád a hned doplním. Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 4. 2006 17:37
Potřebovala bych poradit. Od loňského května jsem byla v evidenci úřadu práce, dávky jsem pobírala do prosince 2005, pak nic.
3. 4. 3006 jsem nastoupila do práce, ale onemocněla jsem a vypadá to minimálně na měsíc. Můžete mi někdo napsat, z čeho se mi bude počítat nemocenská?
Děkuji.