Re: skartovaný originál výpisu z b.ú.
kdysi jsem mela podobny problem, vypis jsem ztratila. Vydala jsem se do banky, dokonce jsem si napsala plnou moc, kde me jednatel spolecnosti zmocnil k vystaveni noveho vypisu a vubec jsem to nepotrebovala. Na pockani mi vypis vytiskli, jen chteli poplatek - tusim, ze slo o 70,-Kc (presne si opravdu nepamatuji).
Re: skartovaný originál výpisu z b.ú.
ja osobne bych to bez plne moci neriskovala (pokud si pro nej pujdete osobne) - hodne zalezi na tom, k jake pani se dostanete a na jeji ochote - u nas v bance chteli plnou moc uplne na vsechno.... :-/////
Pokud tam budete jen volat, tak uvidite, co vam reknou....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 4. 2006 12:05
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit.
Nás jednatel omylem skartoval originál výpisu z účtu zaslaný bankou. Nevíte nědo prosím jak je to když bych ho chtěla zaslat znova, musí si o něj zažádat sám majitel firmy a nebo tam mohu zavolat já jako účetní firmy. Díky za radu.
Jana