Re: Prosím-změna smlouvy??
Máte dvě možnosti:
1) Pracovní poměr ukončit, všude ho odhlásit. A pak znovu nástup, nová pracovní smlouva, přihlásit ho. Tzn. že všechny průměry budou nové, jako u nového pracovního poměru.
2) Dát mu na domluvenou dobu neplacené volno. Tzn. že bude stále Vaším zaměstnancem.
Já bych to řešila ukončením a případným opětovným nástupem, protože v případě nepl. volna by měl nárok na dovolenou i za ty měsíce, kdy nepracovat (dovolená by se totiž krátila až po 100 neodpracovaných dnech, takže jemu by se nekrátila vůbec).
Re: Prosím-změna smlouvy??
Tak moc dekuji:)
Radsi ho tedy odhlasim a pak udelame novou smlouvu............a to pak tedy muze mit novou na rok tedy ne do 31.12.06,ale na ten rok od zari,ze ano?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 4. 2006 14:24
Dobrý den,chtěla bych se informovat,jak je možné se správně zachovat v tomto případě:
Zaměsntnanec.........star.důch.........má smlouvu na rok do 31.12.06,ale teď požádal o přerušení přes léto............a chce opět nastoupit od září............jak to nejlépe udělat?
a)přerušit dočasnou smlouvu? a pak navázat dál.........jde mi také o průměry na nemoc a dovolenou
b)musím ho odhlásit na PSSZ a ZP a pak ho opět přihlásit,že ano
c)jak to zavést do smlouvy?
Děkuji moc za pomoc:)