Re: Zásah vyšší moci.
Mě to tak zaujalo, že to sem kopíruji - myslíte toto nebo něco jiného v podobné souvislosti?
-----------------------------------------------------------
1.1 Nesplnění podmínek v důsledku zásahu vyšší moci
• Jestliže žadatel poruší podmínky poskytování vyrovnávacího příspěvku v důsledku zásahu vyšší moci a tento zásah řádně prokáže SZIFu, neuplatní se vůči tomuto žadateli žádná sankce.
• Za tolerovatelné případy zásahu vyšší moci se podle čl. 33 nařízení Komise č. 445/2002 považují:
1. smrt žadatele,
2. dlouhodobou pracovní neschopnost žadatele,
3. vyvlastnění podstatné části zemědělského podniku, pokud nemohlo být předvídáno v den přijetí závazku;
4. vážnou přírodní katastrofu, která značně postihne zemědělsky využívanou plochu zemědělského podniku;
5. nahodilé zničení chovatelských budov zemědělského podniku;
6. nákazu všech hospodářských zvířat zemědělce nebo jejich části.
•
• Zásah vyšší moci musí žadatel SZIFu (na místně příslušnou ZA-PÚ) oznámit nejpozději do 20 dnů ode dne, kdy došlo k zásahu vyšší moci
-------------------------------------------------------
Mimochodem, ten termín se mi líbí a uvažovala bych o jeho zakomponování do své smlouvy s klienty, jen se bojím, že přes jeho veškerou rozumnost a oprávněnost bych vypadala jako blázen :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 4. 2006 16:59
Mám na Vás prosbu, kdo vydává
potvrzení o zásahu vyšší moci a co je k jeho vydání potřebné! Prosím o Vaši odpověď co nejdříve a přdem všem velmi děkuji.