Re: odpis neuhr.pohledávky-firma v likvi
ja jsem to spletla,jde mi o opravnou položku, odepsat ji nemůžu... ale chtěla bych ji odepsat v té výši 100 % a potřebuji vědět jaký doklad k tomu mám mít jako podklad,firma zanikla a prý neměla majetek, že jsme se přihlásili pozdě a máme smůlu,je to vůbec možné?
Re: odpis neuhr.pohledávky-firma v likvi
Možné je všechno, ověřit, že firma zanikla bez právního nástupce, by mělo jít na OR.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 4. 2006 10:16
v roce 2005 mi firma nezaplatila 60 tis. a ja se dozvěděla, že toto nemůžu odepsat...
Je to pravda? Nebo můžu to odepsat? a do jaké výše? a kde dostanu potvrzení, že je firma z likvidovana?z finančního úřadu? majetek a nic po ni nezbylo... nikdy mi to už neuhradí...