Re: DPH
Spočítáte si daň na vstup v 5 a 19% to samé na výstupu a vyplníte formulář Přiznání DPH , zelený. Jestli Vám vyjde daňová povinnost tak zaplatíte. ale mám pocit, že 25 je až v úterý, jestli tomu tak je tak do úterka podat naFU , nebo můžete prvnímu přepravci to je poště také 25 a zaplatit do 25. Dokumenty tam nedáváte žádné podklady jak jste spočítala si necháte pro sebe , aby jste doložila pro případnou kontrolu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 4. 2006 10:51
Dobrý den,
v podělí je poslední možnost podat Daň z přidané hodnoty. Chtěla bych se zeptat co kromě daňového přiznání k tomu potřebuji (jaké dokumenty) a budu DPH platit zároveň s podáním dańového přiznání?
Je to pro mě nová zkušenost a tak nevím jak to chodí.
Děkuji všem co mi poradí, děkuji.