Re: změny ve zdravotním pojištění
Také zdravím,je vidět,že je konečně po daních.:)
Času ale opravdu nepřibývá,mimochodem, četla jste už ty skvosty o novém nemocenském zákoně ? Další důvod proč to vzdát a opustit řady budoucích zoufalců.
Re: změny ve zdravotním pojištění
já měla jít druhý den na školení ossz - nemocenské,důchodové...večer hlásili,že schválili ten nový zákon,tak jsem nikam nešla - za 1000 Kč se budu školit o tom,co za půl roku nebude platit....na internetu jsem si našla návrh zákona ze servru posl.sněmovny vč.důvodové zprávy...chvíli četla povinnosti zaměstnavatele - hlavně o tom, jak bude platit a pak může požádat ossz o to,aby v případě porušení nemoci provedli kontrolu a další stránky povinností zaměstnavatele a lékařů při vyplňování neschopenek,placení nemocí prvních 14 dnů...vztekle jsem vypla počítač a počkám,co za zhovadilost zase z nich vypadne...oni už nejsou normální...a co se týká toho, že neví doposud výdělky a nemoci rok zpět...však mají nás účetní, my jim pěkně (podle mého logického úsudku) pěkně spočítáme - tzn.že spočteme sazby 25,69,69 - a jim k výplatě pravděpodobně předáme pěkně na talíři ať jen pokračují tam,kde zaměstnavatel skončil...takže to asi bude stejný kolotoč - neschopenka vč.údajů zaměstnavatele kdy naposledy pracoval,razítka,podpisy,výpočet na zadní straně průměrů - doposud vyplaceno...schopenka stejný způsob - kdy nastoupil - akorát mi není jasné kde budou orginály a kde kopie...no to mne zatím jen napadlo ale oni to určitě zkomplikují dalším tiskopisem, který se bude přikládat a pokud ne tak budou vyhrožovat desetitisícovými pokutami...to by jim šlo...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 4. 2006 10:55
Dobrý den, prosím vás jsou nějaké velké změny ve zdravotním pojištění tento rok? Jedná se mi o to, zda má význam chodit na školení nebo je vše při starém?
Díky Alice