Re: Peníze na cestě
tak to snad jen, kdyz to probehne v 1 den; jinak bych davala pres pokladnu.....
Napisete mi ten duvod nebo je to "tajne"? Me osobne tedy zadny duvod/ucel, proc by penize nemely jit pres pokladnu (nesly pres pokladnu) totiz nenapada, ale rada se priucim a rozsirim si obzory... ;)
Re: Peníze na cestě
Jediné, co napadá mě, je, že jedná-li se o FO, tak na jeho osobní spotřebu. Ale rozhodně bych i tak dala celou Kč na pokladnu a pak OS účtovala z ní. A pokud to ještě ten den vrátíte na BÚ, tak bych to proúčtovala zase jako další transakci. Moc bych nevymýšlela... :-)) AF
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 4. 2006 13:07
Mohu jeden výběr z banky rozdělit na dva účty? (Z banky 221 na peníze na cestě 261 a z 261 část do pokladny a část k jinému účelu? Děkuji za radu