Re: Ještě reg.pokladny
>Pokud se pořídí reg.pokl. do 1.7.t.r. může se do
>nákladů uplatnit % z ceny-bohužel mně vypadly částky. Jak u
>nové pokladny,tak u stávající,kam se fiskální paměť
>dodá. Když se pořízení odsune až na 1.1.07,není
>daň.úleva žádná./ Jak vyšlo najevo,není to zase tak levná
>záležitost/. Pak budou volby,které vyhraje ODS,která má v
>plánu pokl. zrušit.
A třeba je nezruší. Takže co teď?
>Opět chlív,jako ve všem.
Registrační pokladnu musíte né jen pořídit , ale uvést do provozu k 30.06.06 pak budete mít slevu ve výši 1/2 pořizovací ceny pokladny nebo maximálně 8 000,-Kč.
Při technickém zhodnocení stávající pokladny tedy úpravou na fiskální paměť máte slevu 30% a maximálně 4000,-Kč.
Máte pravdu možná, že se jim to podaří zrušit, ale jak se teď rozhodnout.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 4. 2006 11:01
Pokud se pořídí reg.pokl. do 1.7.t.r. může se do nákladů uplatnit % z ceny-bohužel mně vypadly částky. Jak u nové pokladny,tak u stávající,kam se fiskální paměť dodá. Když se pořízení odsune až na 1.1.07,není daň.úleva žádná./ Jak vyšlo najevo,není to zase tak levná záležitost/. Pak budou volby,které vyhraje ODS,která má v plánu pokl. zrušit. A třeba je nezruší. Takže co teď? Opět chlív,jako ve všem.