Re: Postižené dítě
narokovat na FU muze 3 roky zpetne - at si necha v praci vystavit potvrzeni, ze mu bylo udelano rocni zuctovani a s jakym vysledkem a at si za ten rok udela danove priznani (musi tam zohlednit ten preplatek, co mu uz vyplatili v praci)..... navic pokud jeho manzelka nema rocni prijmy vyssi nez 38040,-, tak si muze uplatnit jeste odpocet na manzelku....
Re: Postižené dítě
Předpokládám, že slevu na manželku zařízenu, i když ...,ale spíš mě zajímá jestli to musí zařizovat sám, nebo přes mzdovku.Vůbec nevím
co by s tím on dělal ... mohl by to třeba nějaké účetní zadat,že?
No uvidíme, teď mu dělala SZM nějaká účetní, tak ať se s tím popere ona.Hned jdu na něho, díky moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 4. 2006 13:14
Švagr nenahlásil své postižené dítě (autismus) do podzimu r.2005 v
zaměstnání - respektive jeho postižení.Od té doby má daňové úlevy.Domnívám se, že by bylo možné požádat na FÚ zpětně o tyto úlevy.Mohly byste mi dámy pomoci a poradit?Není OSVČ a žena se mu o postižené dítě celodenně stará (celodenní péče).
Švagr je introvert a jestli by se měl o nějaké úlevy prát,tak to raději vzdá.Proto nějaké jednoduché řešení bylo by? Děkuji za obvykle skvělé rady.