Re: Správný postup při výpočtu??
Tak to jsem ráda. Děkuji.
A mohu se ještě zeptat teď zas na dovolenou?
Pracují od nás od 3.10.05 a budou ted končit 30.4......min.rok si nevzali dovolenou vubec,takze maji z min.roku zbytek 5dní a ted mi to vyslo do konce dubna 6,5 dne............nechaji si to proplatit. Ovsem jeden z nich byl od 6.2.do 31.3. nemocny.............jak se mu to bude kratit na dovolene? Ja si myslim,ze mu za poctu proste jen narok za leden a duben,takze 3,5 dne..............je to spravne,prosim????
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
21. 4. 2006 13:57
Dobrý den,jsem začátečnice a tak se zeptám možná hloupě:
Rozh.období pro výpočet nemoc.se počítá na kal.dny,že ano? Takže i když máme zaměstnance na 37,5h/týdně a jsou placeni za odprac.hod. a někdy v měsíci odpracují jen 50hod,tak přesto se pak DVZ počítá z celkových příjmů děleno počet kal.dnů daných měsíců,ano??