Re: mzda účetní 10 let praxe, Bc
po dobré účetní sáhne kde kdo !
jsme město do 50tis.obyvatel a průměr je 20tis.ale jak píše Luděk to opravdu záleží na možnostech firmy.
hledejte na servrech jobs.cz./jobdnes.cz a jiné, určitě se vám to povede pokud cítíte ,že potřebujete změnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 4. 2006 9:02
Po 7 letech zaměstnání v obch. společnosti (velká org., 50 mil. obrat, jediná účetní) chci změnit práci. Vůbec nevím, jak jsou na tom účetní v jiných firmách ve Zlínském kraji. Můj plat je asi "vysoký", ale s ohledem na rozsah agendy a práce přiměřený.
Budu vděčná, když mi napíšete, jakou mzdu bych mohla coby účetní očekávat, láká mě i státní správa, ale kamarádka dělá účetní pro školku a má 15 hrubého :-(, na desce ÚP hledala firma účetní za 12 600 hrubého, tak nevim.