Re: Internet mimo místo podnikání
Krátila bych - ovšem určit poměr, to musíte sama podle aktuální situace. Téměř s jistotou lze předpokládat, že ten internet budou využívat i další členové domácnosti a že i jednatel sám jej bude používat i pro svou osobní potřebu. Je jasné, že jednatel bude chtít mít v nákladech vše, ale pak to taky musí obhájit před berňákem :-))
Re: Internet mimo místo podnikání
Máme internet v bytě a natažený do provozovny, do nákladů dávám 50%. Ať majitel podepíše, že tam máte dát vše a pak ať si to nenasyta sám obhajuje.
Re: kolik za internet?
nechápu co tu řešíte ,kolik platí za ten internet? my platíme čtvrtletně celkem 480kč, máme ho na 4 PC 24h denně,podle mě by se spíš měl zamyslet nad vývojem a ušerřit jinde a pak nemusí řešit kolik čeho kam.ty doby co bylo připojení drahé už dávno minuly.
Re: kolik za internet?
A prosím Vás jak jste připojeni?
My jsme připojeni za cca 799,-Kč bez DPH/měsíčně 24hodin denně + platíme ten nejnišší paušál za telefonní lisku cca 495,-Kč bez DPH/měsíc.
Pevnou linku nepoužíváme k telefonování vůbec - takže za připojení k netu zaplatíme měsíčně s DPH skoro 1.600,-Kč a to Vám nemusím vykládat jak mne to SE..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 4. 2006 16:21
Jednatel s.r.o má internet na firmě a pak ještě i doma.
Domov není místem podnikání s.r.o.
Jako odběratel je sice uvedená adresa s.r.o.,ale doručovací adresa a místo zapojení je v bydliště jednatele.
Dávali by jste i internet z domu v celé výši do nákladů?
Nebo radši krátit?