Re: poradit, zkušenost.
Myslím, že žádná firma novou fakturu z roku 2004 nebo 2005 vám nevystaví. Něco jiného by byl druhopis, to se prostě odkllepne a vytiskne, ale něco už hotového přepisovat, to asi těžko.
Pokud jde o kontroly, tak chybějící CZ snad nebude až taková chyba, a že by kontrolovali adresy na fakturách s výpisem z OR se mi nezdá.
Hlavně, že výpis je. Takže doufat.
Takové rady stojí za hromovou ránu, ale nic víc mě nenapadá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 4. 2006 21:12
po bývalé účetní jsem teď v dokladech roku 2004 našla, že některé doklady byly od našich dodavatelů, nesprávně odznačeny po 1.5.2005 chybělo v DIČ CZ bylo tam 182 a ještě navíc stará adresa sídla firmy, která se měnila na kraj. soudě v roce 2002. Jsou plátci DPH, nemáte zkušenost, jak by na takovou věc nahlížel FU a mám všechny ty faktury z toho roku nechat předělat. není jich zrovna málo. Podotýkám , že v roce 2003 měli kontrolu na DPH a nikdo si špatného sídla firmy nevšil. Ale je mi jasné, kdyby dělali komplet kontrolu, takže tam se předkládá asi výpis z KS.
Děkuji za zkušenosti.