Re: mateřská a evidenční list
Dobu mateřské zapíšete dolů na formuláři s kodem M od- do.
v kal.dnech.
Všechny dny pobírání PPM budou (jako nemoc) ve vyloučených dobách. Rodičovskou dovolenou, kdy neměla příjem ( po vyčerpání
řádné dovolené) uvedete křížky a tyto dny odečtete z kalendářních dnů toho roku.
Do doby pojištění ( počet kal.dnů na začátku) uvedete datum
1.1-31.12, ale odečtete z nich dny, kdy nebyl příjem(příklad :.365- 31(prosinec´=334)
Do vyloučených dob uvedete dny nemoci a PPM.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 5. 2006 6:59
Prosím o radu, vyplnila jsem evidenčáky za rok 2005 podle pokynů,ale vrátil se mi celý soubor s chybou kvůli zaměstnankyním na MD, takže prosím všechny o radu, jak vyplnit např.:
zaměstnankyně je v pracovním poměru od roku 2004, v roce 2005 v 6.dubna nastoupila mateřskou a po mateřské čerpala dovolenou a od 19.10.je na rod.dovolené.
Co uvedu do dob pojištění a co do vyloučených dob?
Moc děkuji, mám v tom teď zmatek.