Re: paní bdm, pobídkový program,prosííím
*** Tak předpokládám, že tyhle "dárky" daňovým nákladem nebudou. Ale přiznám se, že celému tomu případu moc nerozumím. Co jste? Co máte společného s lékárnami? Jaký počet prodaných kusů. Pokud to bude celé jako nějaká repre akce, tak do nákladů ne. Spíše si nedovedu představit, co by to muselo být, aby se to nákladů dostalo. V §25 máte výčet toho, co do nákladů ne. V §24 zase hrubý výčet, co ano. Projděte a když tak ještě upřesněte. ***
Re: paní bdm, pobídkový program,prosííím
... děkuji za odezvu.. projdu si to... ale jen tak pro orientaci.. dodáváme do lékáren... a v podstatě? by se snad dalo říct.. že se snažíme zvýšit tímto způsobem obrat.. jde o to, jestli tahle pobídka bude moci být výdajem nutným k dosažení a udržení příjmu. K této akci je už v hrubé podobě vydán pokyn..
např. naši obchodní zástupci... dávají do lékáren .. tzv. poukázky... :))) koupí se v obchodním domě a na tuto poukázku si může lékárník koupit.. např. ? parfumerii... takže tohle bych neuznala /nastoupila jsem do této firmy v dubnu) ale ten pobídkový program.. vlastně nějaká soutěž.. ? přemýšlím, jestli bych to obhájila.. Dá se říct. že touto soutěží vlastně vybídnu lékárníky, aby soutěžili a tedy nakupovali..?
...zatím děkuji, a jdu hledat..
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 5. 2006 7:27
Dobrý den paní bdm:)))
naše firma chce vyhlásit soutěž - pobídkový program pro lékárníky, na stole mám již nějaká (zhruba) všeobecná pravidla. Jedná se o program pro lékárny, bude probíhat znalostní soutěž pro zaměstnance lékáren, časová soutěž - o počet prodaných kusů. Lze vyhrát věcné ceny... př. mobil, kolo... je toto daňovým nákladem? Můžete prosím poradit, kde bych našla nějaké informace v zákoně?
děkuji mnohokrát