Re: zveřejnění závěrky - obchodní věstní
No právě tady jsem se dívala na aktuální znění a obchodní věstník je tam tučně (nově přidané), nevím jestli se to vztahuje už i na závěrku roku 2005. Podle toho co píší jsem pochopila, že když máme povinný audit, tak musíme zveřejnit i ve věstníku. Myslím si to správně?
Bohužel je to tak. Účinnost je od 15.3.2006, takže po tomto datu se má zveřejnit v Obchodním věstníku. MF se prý bude snažit tuto povinnost zrušit.
zase bude novela zákona o účetnictví a tam to uvidite
a jinak já sleduji dashofer, chodí mi to e-mailem a tan jsou dobré věcí.Tady se mužete zaregistrovata bude vám chodit co si zatrhnete.
http://registrace.dashofer.cz/?o=enl&d=endu&wa=WWW06IX
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 5. 2006 19:11
Jak to letos bude? Jsme s.r.o., od loňska povinný audit. Musíme zveřejnit závěrku za rok 2005 jednak v OR, jednak v Obchodním věstníku? A kolik to stojí?