Re: konečná zpráva o konukursu
Moc rada to nebude, spíš pokus. Omlouvám se, že vás směruji způsobem "uchopte tužku do pravé ruky". Na této stránce v záhlaví vpravo je volná řádka a pod ní výzva "vyhledej". Napište tam slovo konkurz a odklepněte. Objeví se tam rozčlenění zákona o konkurzu.
V části II. v § 29 jsou nějaké řeči o zprávě pro soud. Snad Vám to něco dá. O účtování jsem toho tam nic nenašel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 5. 2006 10:23
Dobrý den, dělám první konkurs, a nevím jak napsat konečnou zprávu, prosím Vás poradíte mi jak mám vyčíslit svoje náklady? Konkursní podstata = 0, Záloha na výdaje složená věřiteli 40 000,-Kč, počet přihlášek = 15, náklady se správou konkursu 9 000,-. Nevím si rady. Nevíte někdo jestli se dá najít něco na internetu? Moc děkuji..