Re: Vyrovnání účtu 324
Pokud mu už nebudete nic prodávat, měli byste mu zbytek peněz vrátit.
Re: Vyrovnání účtu 324
Zkontrolujte si i kurzy. Co stanoví vaše dohoda o tom, v jaké měně se bude sledovat splnění zakázky a její placení? V EUR? V CZK? Nebo v jiné měně? Vy účetnictví vedete v CZK, ale pro tuto zakázku může být rozhodující cena v EUR. Především Vám musí souhlasit částka v té cizí měně; teprve pak zúčtujete zbytek CZK jako kurzový rozdíl, tj. nedoplatek nebo přeplatek v CZK.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
10. 5. 2006 10:24
Potřebuji poradit, třeba někdo ví kudy z toho ven.
Doslali jsme zálohu na výrobu pro zahraničního partnera. Jenže on poslat i peníze na peníze. To znamená, že nám poslal peníze i na dopravu a další zboží, které patřilo do finálního výrobku.
Došlou zálohu mám 221/324
Na konečné fa jsem mohla odečíst pouze část záloh 324/601
fa za dopravu a další díly nemám hrazenou ze záloh, ale přimo u běžného účtu 321/221.
Jak si dorovnám účet 324, když tam mám pořád poměrně dost velkou částku?
Když mám ty peníze posílali netušila jsem, že si tím takhle zkomplikuji život.
Děkuji