Re: ukončení prac. poměru
Omlouvám se a svou nechápavost ohledně DPČ a DPP. Já jsem byl kromě hlavního pracovního poměr v řádném pracovním poměru se sníženým úvazkem ( vedlejší pracovní poměr ) a ten se změní jen dodatkem ke smlouvě na Hlavní pracovní poměr s plný prac. úvazkem. Jak s tím souvisí ´dohoda o pracovní činnosti nebo dohoda o provedení práce ? Zápočtový list tedy mám odevzdat, tedy budou mít dva ?
Já se omlouvám, pracovně právní problematika je mi dost cizí.
Děkuji
Re: ukončení prac. poměru
Přesně tak, zápočtový list odevzdejte u Vašeho zaměstnavatele, u kterého budete zaměstnán na HPP. Pokud máte uzavřenou smlouvu, tak dodatek ke smlouvě stačí. týdenní pracovní doba 40 hodin. Zápočtové listy mít dva nebudou. Zápočtový list by Vám vystavili v případě, že byste ukončil pracovní poměr i u nich. :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
10. 5. 2006 13:08
Dobrý den, v současné době mám dva pracovní poměry, hlavní a vedlejší. V hlavním pracovním poměru jsem dal výpověď a vedlejší pracovní poměr se dodatkem k pracovní smlouvě změní na hlavní a rozšíří se počet hodin. Potřeboval bych vědět, jaká potvrzení ( a "jiné papíry ") mám požadovat po bývalém zaměstnavateli, komu je třeba co hlásit ( je li třeba , VZP ? ). Co mám dělat se zápočtovým listem ? ( Můj staronový zaměstnavatel po mně nic nechce, zápočtový list si vedou svůj od začátku zaměstnání u nich.)Dofám, že dotaz není moc zmatený a děkuji za odpověď.
Honza