Re: odměna dozorčí radě v s.r.o.
Jde-li popravdu o odměny, které se účtují na 523, danily se v 2005 nejméně 2. sazbou / 20% / a dále podle tabulek, šlo tedy o zálohy. Nyní je tato sazba 19% . Ale tyto odměny se nadále daní nejméně 20% sazbou a dále dle tabulek, §38h odst. 4 . Sociální ani zdravotní pojištění se neplatí. Na konci roku se vystaví dozorčí radě potvrzení o příjmech a tyto si oni uvedou v přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
Chystá se omezení portálu MOJE daně. Některé důležité služby nebudou fungovat
10. 5. 2006 21:56
valná hromada odsouhlasila výplatu odměny dozorčí radě s.r.o. ve výši 2.000,00 Kč,
prosím poraďte mi jak správně zdanit tento příjem a zda-li se z tohoto příjmu odvádí sociální a zdravotní pojištění, nikdo z členů dozorčí rdy není v pracovně právním poměru této společnosti
Děkuji