Re: Platí ještě?
Takové odpovědi kuk vlevo, či nahoru mi připadají taky nevhodné.
V§ 34 byla zrušena ustanovení o investičním odpočtu. Náhradou byla zavedena možnost zvýšení odpisu v prvním roce odpisování o 10 až 20% ze vstupní ceny u prvního vlastníka hmotného majetku. Ustanovení se použilo poprvé ve zdaňovacím období započatém v roce 2005.
Re: Platí ještě?
Omlouvám se. Včera jsem vám chtěla napsat §, ale něco mne vyrušilo (že by můj chlebodárce?) a já odpověď odmázla nedopsanou. Vůbec jsem si to neuvědomila a až teď jsem sem zabrousila a zjistila, jakou jsem rozpoutala debatu. Dávám všem zapravdu, že jsem blbá, ale rozhodně nejsem zlá.
nic si z toho nedelejte...
to ze jste se aspon obtezovala odpovedet (jakkoli), znaci, ze jste chtela pomoci, takze nejake omluvy od vas nejsou na miste - jenomze nekterym se proste nezavdecite, tem nestaci ani ten odkaz na § - uz se mi taky stalo, ze mi tu jedna nadavala za to, ze jsem ji misto polopaticke odpovedi (zkopirovani §) na ten § "pouze" odkazala s tim, ze pokud tomu nebude rozumet ani po precteni, at se zepta konkretne.... no hold, nekomu se nezavdecite.... zajimave ale je, ze puvodni tazetelce zda se odpoved stacila.... ;)
Hezky vikend!
Re: nic si z toho nedelejte...
Klid!!!
Ještě jsem si žíly nepodřezala.
Naopak jsem si popřemýšlela o tom, kdo mi naposledy řekl do očí, že jsem blbá.
A víte co ? Nejčastěji si to říkám já sama. Doma se tak netitulujeme a v práci mi to neříkali ani nadřízení, ani podřízení. No, možná, že to bylo jen z úcty k mým šedinám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
11. 5. 2006 11:23
Prosím, platí ještě, že když si pořídím nějaký hmotný majetek, tak si můžu odečíst 10% vstupní ceny v daň.přiznání? Dlouho jsem
to nepotřebovala vědět a teď jsi nejsem jistá. Pořízen byl v roce 2005.
Moc děkuji.