Re: UZP u služeb -fakturace předem
děkuji ale mě se jedná o opakované plnění ? par.21 odst.11 ?
Při konzultaci na FU mi bylo řečeno ,pokud jsem měs.plátce DPH ,ted to obrátím,vystavím fa za službu NA KONCi zdan.období a ne dříve.Jsem proto zmatená jak to že některé firmy fakturují za 1/4letí předem.......
Re: UZP u služeb -fakturace předem
Řídila bych se DUZP, které je uvedené na faktuře.
Jak píšete, zákon stanoví, že u opakovaných plnění se považuje zdanitelné plnění za uskutečněné nejpozději posledním dnem zdaňovacího období.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
16. 5. 2006 9:13
Dobrý den,měla bych tento dotaz.Vím ,že dříve nešly fakturovat služby před jejich uskutečněním .Některé firmy posílají faktury za služby jako opakované plnění příklad.... s UZP 10/5/06 a je to na období od 1/5/06-31/7/06.Oni jsou v pohodě,odvedou DPH státu dříve ,ale co naše firma,která si uplatní odpočet dřív ? Jsme měsíční plátci.Děkuji .
Lze to ?