Re: Potvrzení o zdanit.příjmech-bod 11.
Jestliže vyplňuju potvrzení za 1-4/2006, pak je jasné, že ještě nemohlo proběhnout RZD za r. 2006. Takže napsat NEBYLO provedeno a ostatní kolonky proškrtnout.
Ale můžete vystavovat třeba v červnu 2006 potvrzení o zdan. příjmech za rok 2005 kdy bylo provedeno RZD a pak byste bod 11 vyplňovala podle skutečnosti (vratka/přeplatek).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 5. 2006 8:26
Nyní vyplnuji pro odchozí zaměstnance Potvrzení./za 1-4/2006/..v bodě 11/Roční zúčtov.daně bylo-nebylo provedeno s tímto výsledkem.....Zajímalo by mě /když jsem těm zaměstnacům dělala zúčtování /za 2005/ a vyplatila přeplatek zda to tam mám napsat-není mi přesně jasné kdy-časově je potřeba a pro koho toto vyplnovat,když je jasné,že já mu ted vystavuji potvrzení za 1-4/2006 a nikdo už mu zúčtování za rok 2005 dělat nebude.Mám v tom hokej..nebo mi někdo vysvětlete příklad kdy je to nutné tam vyplnit...dík Linda