Re: účetní program-jaké máte zkušenosti?
Doporučuji Stereo od firmy Kastner software (www.stereo.cz). Mzdy sice dělám na programu firmy sySoft, ale pouze proto, že jsem na něm začínala JÚ a zvyk je železná košile.Jinak vše už účtuji na Stereu. Mají také výborně zpracované formuláře.
Re: účetní program-jaké máte zkušenosti?
Ale co jsem slyšela, Premier je jeden z nejdražších. Ovšěm pokud je kvalitní...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 5. 2006 12:12
dobrý den, hledám dobrý program na účetnictví. Jsme malé s.r.o. do 20 zaměstnanců, potřebuji to komplet, včetně mzdového účetnictví a skladů. Se stávajícím programem spokojená nejsem, a protože nabídka na trhu je dosti velká, tak mě spíše zajímá, jak je kdo s daným programem spokojen, abych věděla, které mám případně vyzkoušet demoverze. Děkuji za Vaše názory.