Re: Jen takový povzdech
*** To máte sice pravdu, ale když se to nenapíše v pátem pádu ale v prvním, tak to tak strašně nevypadá a zdejší to nemůže urazit :-))) ***
někteří se uráží i za to, když s ním jiný nesouhlasí. kdo je zdejší? nějaká vybraná skupina, nebo všichni zde?:-))) mimochodem, můžu někomu říct, že je vůl, a přesto to není myšleno zle a ten "vůl" se neurazí. a můžu nepoužít žádné "neslušné" slovo, a přesto z příspěvku přímo vane zášť a sprostota. bejvávala tato diskuze o problémech a ne o "boji proti určitým nickům". i když, vás se to netýká:-))
*** Tak abych to uvedla na pravou míru, tak těmi zdějšími jsem nemyslela, žádné vyvolené - podle mě nejsou - já myslela všechny zde - každý kdo nakoukne, aby ty páté pády nezaznamenal a nelekl se, kde se to dostal :-)))) A souhlasím s tím, že neslušné slovo může míň zabolet, než podtituly těch slušných. Někdy to bývá i takhle:
"Na jazyku med, slova jako sníh,
v srdci chová jed, klam je ve skutcích" :-)))) ***
jestli se jedná o daně nebo účetnictví, sdělte mu paragraf, který jeho tvrzení vyvrací:-) když mu napíšete argument (ne kecy, ale zákony či vyhláškami podložená fakta) , určitě uzná, že nemá pravdu:-)) jestli se jedná o cokoliv jiného, sdělte mu, proč nemá pravdu a jak ta vaše pravda vypadá.pak se bude jednat o konstruktivní debatu a pravdy se určitě doberete:-)
Omlouvám se za některé výrazy, které jsem dnes použila a děkuji, že mi nebyly vráceny. To už je taková moje pověra, že správný chlap ženě ránu nevrátí, tak si moc dovoluju :-) Ale karty už jen tarotové :-) Jana F.
>>Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte,
>>jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu
>>pánovi,
>>že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor
>>a
>>nemá pravdu? Jana F.
Moc bych si od toho neslibovala, nebot blbec nikdy nepochopi, ze je blbcem skutecne, pravdu o tom, ze je blbcem, rikas blbci zbytecne.
MH
>No tak!!!!
>Jednička není zas tak špatná :-)
>>>Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte,
>>>jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu
>>>pánovi,
>>>že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor
>>>a
>>>nemá pravdu? Jana F.
>Moc bych si od toho neslibovala, nebot blbec nikdy
>nepochopi, ze je blbcem skutecne, pravdu o tom, ze je
>blbcem, rikas blbci zbytecne.
Tak to je, skutečně!!!!!!!!!
>MH
>>No tak!!!!
>>Jednička není zas tak špatná :-)
takže pokud šlo o -1-, zkuste to jinak. vypíchněte sem příspěvky jedničky, v kterých plácá nesmysly a nemá pravdu. a bude znemožněn:-)) (ale tu práci s hledáním bych dělat nechtěl. sám jsem objevil jen jeden za celou dobu, co se tu vyskytuje. a to je asi tak nejlepší skóre ze všech přispěvatelů:-))) a aby nedošlo k omylu, nemám ho rád, kvůli jeho arogantnímu stylu. ale znalosti, ty teda má.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 5. 2006 20:10
Píšu to tady, protože nechci nikoho urazit: nevíte, jak slušně, ohleduplně a taktně sdělit jednomu pánovi, že je to sice myslí dobře, ale je to beznadějný magor a nemá pravdu? Jana F.