Dobrý den,
odpověď zde: https://businesscenter.podnikatel.cz/diskuse/2185/
Zákoník práce nerozlišuje, zda se jedná o školství ani z jakých zdrojů je plat pracovníka financován. Zákon skutečně platí pro všechny.
Řetězení pracovního poměru a důsledkům jeho porušení se budeme podrobněji věnovat v připravovaném článku.
Dagmar Kučerová
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 10. 2010 7:40
ZŠ zaměstnává na HPP vychovatelku (6hod) protože chybí učitelky a nemohla by ani ředitelka přijat na celý úvazek uzavírá s touto paní každý rok smlouvu na dobu určitou od 1.9. do 30.6.2010. Jelikož se toto opakuje již několik let a vzhledem k tomu že přešlo školství na nový systém účetnictví - se mi toto nelíbí. Pro mne je to opakovaná činnost a měla by být zaměstnána na dobu neurčitou , dělám účto již 38 let ale to školství je nějaké divné, já si myslím, že zákon je jen jeden a měl by platit pro všechny, vždych ano mzdy platí kraj, ale zbytek u této školy je zřizovatel obec takže ost. náklady jdou z obce. Prosím může takto ředitelka zaměstnávat či nemůže. Děkuji za odpověď ;)