Re: standa auto, pro holky hádalky.
*** Tak to se mi vůbec nezdá. Já vím, že asi po Vás budu chtít hodně, ale pokud jste s nimi nějak ve spojení, pak se zeptejte, proč by neplatila podmínka zařazení - viz. §24/4/c ***
Re: standa auto, pro holky hádalky.
takže jsem opět zjišťoval na FU tentokráte na daňovém a tam mi řekl, že pouze PHM, ale, že on uznává i olej a vodu protože ví, že je to potřeba, ale na to se nelze spolehnout u jiných FU a když manželka potom vloží po zaplacení leas. auto do majetku tak leasingové splátky. Takže, kdo tvrdil, že jenom PHM zřejmě měl pravdu. A kdo, že auto musí vložit do OM, aby mohl uplatňovat do nákladů splátky tak měl také pravdu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 5. 2006 12:08
tak jsem zavolal naší garantku na DPH na FU.
1. musím mít souhlas manželky, abych auto na podnikání provozoval.
2. knihu jízd ze které bude patrno kolik projedu v podnikání a kolik soukromě.
3. a v tom poměru k tomu mohu dávat do DPH a tím pádem i do nákladů poměrnou část ostatního materiálu, jiného než PHM.
4. údajně už neplatí zásada vložit to auto do OM.
Ale stejně díky všem co se účastnili diskuze.