Re: Jak mám zaúčtovat očkování?
Očkování pokud nesouvisí se služební cestou a není tedy povinné bych určitě dala do nedaňových nákladů.
U paragonů informuji o nedostatku dotyčného pracovníka,který předkládá k doplacení,ten buď zajistí doplnění nebo účtuji celé do nákladů bez účtování DPH.
Re: Jak mám zaúčtovat očkování?
A když je očkování podáno zaměstnancům proti žloutence z bezpeč.důvodů,tak to snad lze do daň.N,ne
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
18. 5. 2006 22:10
Jak mám zaúčtovat očkování? Do nedaň.N nebo daň.? a pak s DPH?
A co děláte,když dostanete paragon např.na obklady jen s celk.cenou a nikde není uvedena DPH,ale určitě na obklady patří 19% a ten prodávající je s dičem? Mám si ji tam dopsat sama nebo vrátit paragon a žádat dopsání?