Re: Copak mi nemůže nikdo poradit?
Marcelo, 1) neuvádíte program, ve kterém pracujete - nejlépe vám pomůžou lidi, kteří dělají v tom samém programu 2) název threadu je špatný - zkuste do názvu psát, čeho se váš dotaz týká.
>>>>Móóóc prosím o radu. Už asi hodinu sedím nad rozpisem
>>>>záloh na budoucí období ( vč.DPH ) na 20700,-. A
>>>>nevím
>>>>si rady jak si to správně předkontovat, abych
>>>>nezapomínala platit. Které účty použít a jak a který
>>>>doklad k
>>>>tomu nejlépe použít. Prosím všechny kteří mají s
>>>>účtováním záloh na plyn zkušenost. Nevím jak účtovat
>>>>celý
>>>>průběh zálohovky, daňového dokladu=faktura za dodávku
>>>>plynu a následně vyučtování. Děkuji všem za odpovědi.
>>>
>>>---
>>>ahoj Markéto, také se v tom plácám, a zatím nevím,
>>>napiš mail, až se tím prokoušu... zkusím napsat.. ale
>>>neslibuju, že to bude brzo.. nejdřív na konci týdne..
>>>Blanka
>>
>>Děkuji i za to. Jsem ráda za každou pomoc.
Asi 1000x se tu objevila žádost o konkrétní nadpisy-takže opět jedeme v titulcích-pomoc,nevíte si rady,jak je to?
>Marcelo, 1) neuvádíte program, ve kterém pracujete -
>nejlépe vám pomůžou lidi, kteří dělají v tom samém
>programu 2) název threadu je špatný - zkuste do názvu
>psát, čeho se váš dotaz týká.
1) Předpokládám, že máte program legálně a tudíž k němu máte manuál, případně by mohla fungovat hot-line autorů programu. U slušných programů funguje v pracovní dny a zadarmo.
2) Zkuste dát název programu přímo do názvu threadu. Jestliže je to málo rozšířený program, tak je to asi nejlepší cesta k tomu získat nějaké "spolubojovníky", kteří v něm účtují taky.
Já jsem o tom programu v životě neslyšela, tak vám neporadím :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 5. 2006 7:15
Móóóc prosím o radu. Už asi hodinu sedím nad rozpisem záloh na budoucí období ( vč.DPH ) na 20700,-. A nevím si rady jak si to správně předkontovat, abych nezapomínala platit. Které účty použít a jak a který doklad k tomu nejlépe použít. Prosím všechny kteří mají s účtováním záloh na plyn zkušenost. Nevím jak účtovat celý průběh zálohovky, daňového dokladu=faktura za dodávku plynu a následně vyučtování. Děkuji všem za odpovědi.