Re: Kdo je zodpovědný za odeslaný balík?
Vyzvat ji doporucene k dodani zbozi - ona musi dokazovat, ze Vam zbozi dodala. Pokud nic - pravnik a zaloba.
Re: Kdo je zodpovědný za odeslaný balík?
tvrzení proti tvrzení není mi jasné jak může říct, že balíček došel, když nemá doklad. Chtěla bych bud potzení že balíček došel (pošta převzetí - kopie v rámci reklamace) podnikající subjekt jistě doklad má v nákladech o poštovném nebo peníze zpět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 5. 2006 15:52
Dobrý den, prosím vás o pomoc. Máme spor s jednou paní, které jsem převedla loni na účet peníze za zboží a do dneška zboží nemám.
Ona tvrdí, že balíček poslala a že došel. Já jsem nic nedostala. Kopii potvrzení prý už asi nemá a chce na mě, abych to zjïstila.
Chtěla jsem se zeptat, podle mého je za zásilku zodpovědný odesílatel a případné reklamace musí provádět on.
Nevíte prosím jaká je doba reklamační lhůty u pošty?
Díky moc
Michala