Re: Otázka pro mzdové účetní
>Už jsem se na to ptala včera, ale fakt mi nikdo
>nepomůže?!
>
>Vyměřovací základ pro zdravotní pojištění v případě
>nástupu zaměstnance v průběhu měsíce se zjistí tak, že
>se:
>1) Hrubá mzda vydělí počtem kalendářních dnů a
>vynásobí počtem kalendářních dnů, kdy byl zaměstnanec práce
>schopný?
>
>nebo
>
>2) Hrubá mzda se vydělí počtem pracovních dnů v měsíci
>a vynásobí počtem dnů, které zaměstnanec skutečně
>odpracoval?
>
>Počítá se to z kalendářních dnů. S pozdravem Dana
Re: Otázka pro mzdové účetní
Výplatu spočítáte podle bodu 2), potom minimální mzdu 7570 vydělíte podle bodu 1) a porovnáte. Pokud je minimální vyměřovací základ ZP vyšší, než mu vyšla výplata, zaplatí zaměstnanec z rozdílu 13,5 % ZP, jestli nepatří do kategorie, kde nemusí bý min.vym.z. dodržen.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 5. 2006 9:10
Už jsem se na to ptala včera, ale fakt mi nikdo nepomůže?!
Vyměřovací základ pro zdravotní pojištění v případě nástupu zaměstnance v průběhu měsíce se zjistí tak, že se:
1) Hrubá mzda vydělí počtem kalendářních dnů a vynásobí počtem kalendářních dnů, kdy byl zaměstnanec práce schopný?
nebo
2) Hrubá mzda se vydělí počtem pracovních dnů v měsíci a vynásobí počtem dnů, které zaměstnanec skutečně odpracoval?