Re: výplata mzdy -kdo mi poradí?
K zasílání výplaty na účet musí být písemný souhlas zaměstnance, tedy váš, a tento souhlas musí obsahovat i číslo účtu na které má být výplata zaslána. Nevím tedy, jak si podnik mohl dovolit zaslat vaši výplatu na účet manžela. Musíte chtít peníze po podniku, a ten by je měl chtít vrátit po vašem manželovi. Nemám s tím osobní zkušenost, snad se ozve někdo povolanější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 5. 2006 10:03
Prosím Vás jsem v rozvodovém řízení,zrušila jsem smlouvu na dohodu o činnosti a zároven číslo učtu ,na který odměna za uklid v domě chodila.Na podnik jsem oznámila,že končím a peníze a popř.korespodenci at mi pošlou na adresu ,kde bydlím.Manžel si nahlásil u nich svoje číslo učtu a peníze zaslali na jeho učet.Jak z nich dostat peníze zpět?Marta