Re: odstupné
No pokud máte podepsanou kolektivní smlouvu, tak to znamená, že jste v odborech.Mzdové tarify za Vás se zaměstnavatelem smlouvají odbory a když nasmlouvají od 1.9. něco jiného, tak bude platit to, co nasmlouvaly.Odbory jsou zástupci zaměstnanců, s nimi se musíte domlouvat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 5. 2006 15:40
díky za odpověď na můj dotaz označený ODSTUPNÉ, ještě bych se chtěl zeptat jak to je, když tedy zaměstnavatel mě seznámí s tím, že přecházím pod jiného zaměstnavatele a já podepíši toto oznámení. převod se uskuteční dejme tomu k 1.7. a bude stále platná dosavadní kolektivní smlouva se mzdovými tarify, ale od 1.9. vlastně už po podpisu oznámení začne platit jiná kolektivní smlouva, která uvádí už i jiné mzdové tarify a ohodnocení. Je to v pořádku? není to tak trochu "vychytralé", oni vědí, že nemůžeme nic dělat a že u nich zůstaneme... Díky Michal