Re: super DĚKUJU !
>>prosím, Vás - šéf mi dal štos FAP - jsme čtvrtletní
>>plátci DPH - ale on mi dal faktury ještě z minulého
>>čtvrtletí - tam je zdanitelné plnění třeba 31.1. - co
>>s
>>tím? můžu si napsat zdanitelné plnění až 1.4.i když
>>na
>>faktuře je 31.1 ? aby mi to ovlivnilo DP dalšího
>>čtvrtletí nebo to nelze...
>
>Můžete, pokud je to v rámci kalendářního roku.
jasně :o) FAV dělám sama - tam problém snad nenastane, ale ty FAP chodí šéfovi na adresu domů a on je tak nějak zapomíná nosit... :o/ ...snad by je ani nedonesl, kdybych si firmy neobvolávala a nezjišťovala kolik fa mám mít v ruce... nosí jen třeba půlku faktur nebo jen ty, co jsou na míň peněz ... no nic - děs běs a já se v tom pak plácám :o(
mno, minulá účetní nehlídala -její účetní konečný stav k 31.12. je úplně jiný než skutečný :o/ ale ona s tím nic dělat nece, pak jsem si zjistila stavy od firem a začínám od začátku od svého - není to zprávné, ale prostě loňský rok a DP je její problém...já to teď snad mám v pořádku - alespoň tedy co se týká skutečných a účetních stavů faktur...
děkuju :o)
z loňským rokem nic dělat nebudu (i když vím, že min. jedna FAP tam chybí úplně) já na to minulou účetní i šéfa upozornila - že to je "celé" špatně - oni s tím nic dělat nebudou ... pak loňský rok není moje věc - jedu si až letošek .
ale děkuju - třeba semi to bude hodit :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 5. 2006 8:38
prosím, Vás - šéf mi dal štos FAP - jsme čtvrtletní plátci DPH - ale on mi dal faktury ještě z minulého čtvrtletí - tam je zdanitelné plnění třeba 31.1. - co s tím? můžu si napsat zdanitelné plnění až 1.4.i když na faktuře je 31.1 ? aby mi to ovlivnilo DP dalšího čtvrtletí nebo to nelze...