Re: čistý výdělek na zápočtový list - pr
--
Průměrný výdělek se stanoví z předchozího čtvrtletí. Pokud neodpracoval v předchozím Q 22 dní, použijeme pravděpodobný výdělek stanovený dle vnitřního předpisu. Můžete poskytovat prémie atd. Pokud počítáte jen s variantou zákl.sazby tak platí:
45 x 8 x 21,74 = 7826
SP 627
ZP 353
zál.daň 828 - 600 = 228
čistý měs. prům.výdělek 6618 pravd.výdělek
Sama uvádíte, že průměr pro náhrady činí 45 Kč. Průměr, který používáte pro pracovněprávní účely se musí shodovat s průměrem, který pak příp. použijete pro vystavení ZL.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 5. 2006 10:35
Dobrý den.
Zaměstnanec nastoupil do pracovního poměru 10.4.2006.
V období 9.5.2006 - 22.5.2006 byl nemocen.
Včera, 23.5.2006 byl přistižen, jak krade na stavbě. Okamžitě jsme s ním rozvázali pracovní poměr ke 23.5.2006.
Za duben odpracoval 14 dní + svátek, za květen 5 dní + 2 svátky.
A já ted vůbec nevím, co mu mám napsat na zápočtový list. Musím asi spočítat pravděpodobný výdělek, protože neodpracoval 22 dní.
Ale ale jakým způsobem se počítá a za jaké období? Vždyť nastoupil teprve minulý měsíc.
Dělal v hodinovce, měl 45,- Kč na hodinu, průměr pro náhrady také 45,- Kč, pracovní úvazek 5dní a 40 hodin za týden.
Prosím poraďte.
Předem moc děkuji.