Re: DP 2005 s chybou
A vedete podvojné nebo daňovou evidenci? Pokud vedete daňovou evidenci, je možné, že jste na formuláři v horní části přílohy č. 1 zaškrtl že vedete účetnictví, a to je zmátlo. Navrhuji v první fázi toto si s úřednicí na FÚ vyjasnit. Už totiž neexistuje termín jednoduché účetnictví, ale nahradil ho termín daňová evidence. A aniž bych Vás chtěla podceňovat, je možné, že tuto změnu jste nezaregistroval a kolonky v daňovém přiznání jsou někdy matoucí.
Re: DP 2005 s chybou
To by mě zajímalo, proč to děláte(nemáte-li obrat nad 15 meloumů):-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 5. 2006 14:37
dobry den,
rad bych poprosil o radu. Dostal jsem zpravu od FU, ze jsem spatne vyplnil prilohu 1 k danovemu priznani za rok 2005. Udajne nemam jako osoba vedouci podvojne ucetnictvi vyplnovat kolonky prijmy a vydaje, ale rocni uhrn cisteho obratu. Jsem z toho zmateny, podavam priznani vzdy stejne, patrne jsem prehledl nejakou zmenu...Muzete mi, prosim, poradit co bych tedy mel opravit ?
Dekuji
Pavel