Re: Jak zapsat do Abra clasic záloh.fakt
- je to naprosto stupidní program, stupidnější jsem ještě neviděl. tři roky jsem se s tím trápil, koncem roku jsem to vyhodil a koupil si Pohodu a je to v pohodě.
abra nemá a nechápu jak si to vůbec můžou dovolit:
- zálohové faktury
- dobropisy
- zápočty
- to jsou dost podstané věci a ten program se bez toho prakticky nedá používat!!!
Souhlasim - ted delam konzultanta jedne ucetni s ABROU - to je teda takovy piiiiip program, ze jsem horsi program nevidel, vyslovene tahaji z lidi penize. Obycejne PREDKONTACE si musite nechat udelat za penize, normalni clovek to neni schopen nastavit.
Kazdy jiny program nastavi kontaci MD/D a je to, ABRA nastavuje mraky podminek - jako pri programovani. :-(
Fakt hruza.
Ja pracuji s Abraone a tam mate primo v menu pod Fakturacema nabidku-faktury dosel-zalohove faktury
ale asi je classic jiny,to nevim:(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
28. 5. 2006 20:34
Jak zapsat do Abra classic zálohovou fakturu? Nikde jsem ji nenašel, ani mě nenapadá jiná cesta. Děkuji.