Re: Dan z nemovitosti - Prosim specha...
§ 13a, odst. 7 - Byl-li podán návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí, o kterém nebylo do 31. ledna zdaňovacího období rozhodnuto, je poplatník povinen podat daňové přiznání nejpozději do konce třetího měsíce následujícího po měsíci, v němž byl zapsán vklad práva do katastru nemovitostí. Daňové přiznání poplatník podává za zdaňovací období následující po roce, v němž vznikly právní účinky vkladu.
Re: Dan z nemovitosti - Prosim specha...
§ 13a, odst.1 -..... Dojde-li ve srovnání s předchozím zdaňovacím obdobím ke změně okolností rozhodných pro vyměření daně ....., v těcho případech lze daň přiznat buď podáním daňového přiznání nebo podáním dílčího daňového přiznání. V dílčím daňovém přiznání poplatník uvede jen nastalé změny a výpočet celkové daňové povinnosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 5. 2006 14:42
V lednu jsme radne podali danove priznani k dani z nemovitosti, podle stavu v katastru nemovitosti.
Nyni jsem si pro jistotu nechala udelat opet vypis z katastru, kde jsou zapsany dalsi nemovitosti plus puvodni parcely byly precislovany s pravnim ucinkem jiz v prosinci 2005, ale zapis byl proveden az v breznu 2006.
Mam nyni provest dodatecne priznani? Poradi mi nekdo, prosim? Vubec nevim, co s tim....