Re: Malá organizace-ukončení PP
Ten formulář je jeden pro všechno - přihláška, odhláška, změna a oprava. Účel se určí zaškrtnutím příslušného políčka - viz pokyny - též na www.cssz.cz.
Re: Malá organizace-ukončení PP
Všechny formuláře najdete na www.cssz.cz. Přihláška a odhláška má stenjý formulář, musíte jen zaškrtnout, že se jedná o odhlášku. Je dobré si také prostudovat pokyny, které naleznete na stránce, protože na odhlášce se nevyplňují všechny údaje. A pozor, od 1. 5. to chce sociálka na originálním barevném formuláři!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 5. 2006 7:33
Dobrý den,prosím jaké formuláře a komu mám zaslat při ukončení PP dohodou??Navíc zaměstnanec je dále v neschopence.Jsem začínající mzdovačka u malé organizace.Děkuji moc a přeji příjemný den.