Re: Průměr na dovolenou-p. JIŘKA
Protože jsem to už komusi špatně vyplatïla (i když - ty naše zákony mi dovolují do "pravděpodobnýho" zahrnout ledacos, takže bych to asi obhájila).
A - "halt" do toho pravděpodobnýho započítám i obvyklé bonusy a např. u ženy, která nenastoupila po první MD do práce, ale rovnou na PPM s druhým (doufám, že se nemýlím, když v roce, kdy má PPM víc, než 60 prac. dnů, jí náleží dovolená) - i srovnatelnou základní mzdu... je to tak? Tý práce navíc :-)
Moc děkuju za pomoc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 5. 2006 17:14
Zaměstnanci skončila, po půl roce, nemocenská a zároveň dohodou končí pracovní poměr. Zbývá mu 6 dní dovolené za 2005 k proplacení.
Opravdu musím použít pravděpodobný průměr, nikoli ten, který byl platný v čtvrtletí, které následovalo po tom, kdy před nemocí pracoval? (Pracoval říjen, listopad, od prosince nemoc - brala bych průměr platný v I. čtvrtl. 2006)
To samé tedy platí i pro ženy, které čerpají řádnou dovolenou po ukončení peněžité pomoci v mateřství?
Mockrát děkuji za odpovědi