Zkuste ten formulář opravit ručně podle toho, jak si myslíte, že by měl vypadat a odešlete. Pokud to bude špatně, pokutu nedostanete, ale OSSZ Vás vyzve k odstranění chyby (pokud tam bude).
Jestli jste ale platila zálohy a neměla jste, tak to přeplatek je, ne?
Nejjednodušší a nejspolehlivější řešení pro vás - vezměte telefon, zavolejte na OSSZ a zeptejte se přímo jich. Na jejich webu jsou kontakty na jednotlivé okresní pobočky, tak zavolejte přímo na tu pobočku, pod kterou spadáte. Mám s tím ty nejlepší zkušenosti, vždy mi ochotně a dobře poradili, nikdy si nestěžovali, že je otravuju nebo že telefonát trvá moc dlouho. Jednou jsem s chlapíkem z OSSZ po telefonu probírala roční přehled skoro půl hodiny... :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
3. 6. 2015 8:30
Dobry den. Mam podavat nulovy prehled o prijmech a výdajích pro OSSZ v elektronicke forme. Ale když zadavam 0, jako zisk, pak jejich systém automaticky mi všude zadava nuly. Sama muzu zadat jenom uhrn zaplacenych zaloh za cely rok, ale systém mi pak spocita, ze ossz mi mají tuhle castku vrátit zpatky, coz je blby. Poradi se s tim ossz, nebo je to vylozene nejaka chyba systemu? Dekuji