Re: odpovědnost účetní
Nevíte prosím jak dlouho po skončení pracovního poměru to může zaměstnavatel po bývalém zaměstnanci požadovat?
Re: odpovědnost účetní
Těžko říci. V praxi jsem se s tím nikdy nesetkala.
Setkala jsem se s drobnýma škodama a taky i se škodou 8 miliónů, ale všechni byli při zjištění té škody pořád ještě zaměstnanci.
FÚ může doměřit 3 roky zpět, tak dle mého může i zaměstnavatel po tuto dobu kdyby mu něco našli tak škodu vymahat, ale to už by bylo na soud.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 6. 2006 18:58
Má kolegyně účetní od nás odešla před ukončení roční uzávěrky,přišla po ní nová účetní a ta při uzávěrce zjistila,že byl nesprávně rozúčtován leasing na auto,nyní se DPH doúčtuje v dodatečném přiznání.Jde o auto koupené v roce 2004.Účetní neměla udělanou profesní pojistku.Kdo bude hradit případné penále? Děkuji Alena