Re: svářečka
Domáhat se může, ale jestli se domůže, je druhá věc. Teoereticky to může být těžké, ale pokud vám sáhne někomu do výplaty co naděláte ? Můžete se soudit, ale to asi máte na dva rok o zábavu vystaráno, a výsledek nejistý. U nás taky nemáme hmotné zodpovědenosti a prochází mi rukama týdně 0,5 mil. a na můj podiv, že nemám hmotku mi šéfka řekla, že hmotná zodpovědnost vyplývá ze Zákoníku práce - za svěřené prostředky. Nehledala jsem to.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 6. 2006 15:50
Pracuji na oddělení údržby společně s dalšími 13-ti kolegy.Na dílně jsme měli v zamykatelné skříni svářečku.Ta se nyní ztratila zřejmě proto,že skříň zůstala odemčená.Může se v tomto případě zaměstnavatel domáhat náhrady škody,i když nikdo z nás nemá podepsanou hmotnou odpovědnost?Díky za odpověď.