Re: narok na mzdu
Měl byste se obrátit na správce konkurzní podstaty se svými mzdovými nároky. Ale spíše bych doporučovala - vzhledem k tomu, že již byl vyhlášen konkurz - obrátit se na Úřad práce, který má možnost podle zákona o ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele Vám tyto dlužné mzdové nároky vyplatit. ÚP si je pak v konkurzu přihlásí sám. Je to nejrychlejší cesta.
K té dovolené - nároky na proplacení dovolené máte jen při skončení pracovního poměru. Jinaka musíte dovolenou vyčerpat. Nevyčerpáte-li - nárok na ni zaniká.
Máte už výpověď nebo pracujete dál?
Re: narok na mzdu
>>pracuji ve firme na kterou byl v kvetnu vyhlasen
>>konkurz za mesic duben,kveten mi nebyla vyplacena mzda
>>co
>>je treba udelat aby mi byla dluzna vyplacena a mam
>>narok na proplaceni lonske dovolene dekuji
>*****
>Měl byste se obrátit na správce konkurzní podstaty se
>svými mzdovými nároky. Ale spíše bych doporučovala -
>vzhledem k tomu, že již byl vyhlášen konkurz - obrátit
>se na Úřad práce, který má možnost podle zákona o
>ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti
>zaměstnavatele Vám tyto dlužné mzdové nároky vyplatit. ÚP si je
>pak v konkurzu přihlásí sám. Je to nejrychlejší cesta.
>K té dovolené - nároky na proplacení dovolené máte jen
>při skončení pracovního poměru. Jinaka musíte
>dovolenou vyčerpat. Nevyčerpáte-li - nárok na ni zaniká.
>Máte už výpověď nebo pracujete dál?
>ve firme pracuji dal ale od měsíce dubna do této chvíle jsme doma z důvodů odstřížéní energie chtěl bych se zeptat na kolik% mzdy máme nárok, na Úřad prace nemohu dát žadost jelikož jsem ji už podal před návrhem na konkurz pro vyplacení mzdy za měsíc leden a na tutéž firmu se prý může dat žádost jeden krát za tři roky děkuji za odpověd
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 6. 2006 19:25
pracuji ve firme na kterou byl v kvetnu vyhlasen konkurz za mesic duben,kveten mi nebyla vyplacena mzda co je treba udelat aby mi byla dluzna vyplacena a mam narok na proplaceni lonske dovolene dekuji