Re: KEO
Zdravím, KEO neznám, ale podle mě bude nejjednodušší se napřed porozhlídnout po webce toho programu (www.alis.cz/keo, příp. http://www.mhuml.cz/keo.htm) - určitě tam někde bude sekce FAQ nebo eventuelně nějakej kontakt, kde se můžete zeptat přímo jich.
Šéfovi se můžeš přiznat vždycky... napřed vyčerpej všechny možnosti ;). Good Luck, lf
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
5. 6. 2006 15:54
Prosim, pracujete nekdo v softwaru KEO?? Zacinam s timto programem - nevybrala jsem si ho sama, mam ho v zamestnani. Nevedela jsem, ze se jednotlive mesice musi uzavirat a primo urcovat, do ktereho se porizena data maji natahovat a stalo se mi, ze se mi brezen vubec nepromitl do ucetniho deniku, tim padem podane priznani k DPH bylo o mesic nizsi!! Nechce se mi zamestnavateli s takovou chybou priznavat :o( Nenapada nekoho nejake reseni bez priznani se nadrizenemu? Dekuji predem vsem.