Re: dodatečné DPH-co tam vyplním, prosím
Přesně tak. Udělejte si "dodatečnou" záznamní povinnost = seznam těch dodatečně dodaných dokladů a tu si založte. Na berňák ji nedávejte, v případě potřeby vás sami vyzvou. A do dodatečného přiznání k DPH uvádějte jen rozdíly tak, aby čísla v řádném + čísla v dodatečném = správná daňová povinnost, jak to mělo být hned, kdyby doklady byly dodané včas.
(Pro upřesnění - dodatečné přiznání k dani z příjmů se dělá jinak, tam se píšou celé částky, tj. jak to mělo být hned od začátku, nepíšou se tam jen rozdíly)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
7. 6. 2006 8:23
Prosím Vás poradte mi,
podali jsme DPH za IV.Q 2005
ted přišly ještě další faktury k tomuto čtvrtletí.
mám udělat dodatečné přiznání k DPH,pan danový poradce chce po mě podklady (tím asi myslí vytisknout seznam těch nových faktur a přicvaknout to k tiskopisu DPH)
do tiskopisu DPH se uvádí jen součet těch nových faktur, čili ty změny které nastaly nebo se znova píše i to co bylo už podáno v řádném danovém přiznání?
snad jsme se vyjádřila srozumitelně.
děkuji, jsme začátečník, nebudte na mě naštvaní jestli se ptám jako hlupačka, nemám žádnou sebedůvěru a ve škole to bylo jiné než je praxe
děkuji moc za odpoved
Andrea