Re: Zpetna faktura
Buď si vystavíte zálohovou fakuturu s datem před přijetím platby a následně fakturu s "vyúčtování" kde k úhradě bude například už 0 pokud již bylo tou platbou vše uhrazeno. Nebo pokud vám to systém umožňuje a nemáte již mezi tím vystaveny jiné faktury tak ji udělejte zpětně. To že odběratel uvedl jiný variabilní symbol bych neviděla jako problém. To se stává běžně i když fakturu mají předem. :-)).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
Chystá se omezení portálu MOJE daně. Některé důležité služby nebudou fungovat
12. 6. 2006 21:24
Zdravim,
nechal sem si u sluzby bbKontext vyplatit penize, a ty mi prisli v pohode na ucet, jenze sem jeste nevydal fakturu, jak to mam zaevidovat?
Mam vystavit fakturu se zpetnym datumem a pouzit sve cislovani a jejich VS, pod kterym to prislo?