Re: Vrácení části peněz z zaplacené dovo
Pokud se jedná o poskytnutí rekreace z FKSP nebo jiného soc.fondu, musí být faktura vystavena na zamětnavatele a ten ji musí uhradit. Částku nad 5000 Vám potom srazí ze mzdy. Při tomto režimu je rekreace osvobozená od daně ze mzdy, SP ani ZP se neodvádí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 6. 2006 18:37
Koupil jsem si zájezd (dovolenou). Zaměstnavatel mi říkal, že mi může vrátit 5.000,-, když mu donesu nějaký papír, že jsem to zaplatil. Ale nechce přímo můj doklad o zaplacení. Nevíte někdo, jaký doklad zaměsnavatel potřebuje, aby mi mohl těch 5tis. vrátit? Zaměstnavatel to pořádně taky neví! Děkuji.