Re: Prosim,jak to mam udelat?
Mám stejný mzdový program a řeším to tím, že mu nedám zatím datum ukončení pracovního poměru i když ho má na dobu určitou. Až ukončí nemoc tak dám i skončení prac.poměru. Do mzdového listu si pak ručně udělám poznámku, že prac.poměr byl na dobu určitou do ...... a nemoc skončila dne ......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 6. 2006 11:01
Prosim,jak to mam udelat.
Pan zacal byt nemocny na zacatku kvetna a u nas mel HPP jen do 31.5. Ted jsem si chtela otevrït mzdy na cerven a program mi hlasi,ze nemam ukoncenou neschopenku u tohoto zamestnance a ze to musim ukoncit,jinak me to nepusti dal:(
Ale vzdyt on je nemocen i nadale:( Kdyz bych to ukoncila,tak by mu to pak mohlo preci pocitat znovu prvni 3dny 25% a dal,ale pak by to bylo spatne:(
¨Poradite mi nekdo,co s tim?
Jo mam abrugold.
Dekuji moc